Nieuwsbericht Nieuwe serie Klaas op Klompen

Vanaf zondag 7 januari start de 12-delige serie Klaas op Klompen, seizoen 3 alweer. De nieuwe reeks is te zien bij Omroep Gelderland. Ook in het nieuwe seizoen wandelt presentator Klaas Drupsteen weer vol verwondering door bossen, over drassige paadjes van boerenerven en langs klaterende beekjes. Onderweg gaat hij in gesprek met voorbijgangers en klompenpadvrijwilligers. Kijken dus!

Klaas op Klompen

Succes

In 2022 is Omroep Gelderland gestart met een serie van 6 afleveringen over Klaas op Klompen. Vanwege het succes zijn in 2023 opnieuw 9 afleveringen gemaakt. Nu dus het derde seizoen met maar liefst twaalf nieuwe afleveringen in 2024, wekelijks te zien op Omroep Gelderland.

Het programma scoorde hoge ogen bij het kijkerspubliek en werd opgepakt door Omroep Max waar alle aflevering te zien waren als deel van de serie Noord-Zuid-Oost-West waarin documentaires van regionale omroepen worden uitgezonden.

Uitzendschema

Klaas op Klompen is iedere zondag om 17.20 uur te zien bij op TV Gelderland (daarna ieder uur herhaald). Aflevering gemist? Terugkijken kan via Uitzending Gemist.

De volgende Klompenpaden komen in de afleveringen in 2024 aan bod.