Nieuwsbericht Zomertips in Landschapsnieuws

In dit zomernummer van Landschapsnieuws krijg je tips om het landschap te beleven: het nieuwe Klompenpad in Arnhem, Nijbroekerpad KIDS in Voorst en de eerste Landschapsroute: een fietsroute in Zutphen. 

Ga direct naar Landschapsnieuws

Vrijwilligerswerk

Inspirerend zijn de verhalen van vrijwilligers werkzaam aan een mooi landschap. Zo worden de vrijwilligers van IVN Venel Eerbeek beloond voor hun inspanningen voor de beken. Vrijwilliger Gerard Lubbers vertelt over de Berkel en zijn betrokkenheid bij het Reckense Markepad.

Boerderijwerkgroep

Inspirerend is ook het verhaal van de nieuwe boerderijwerkgroep op boerderij Ruimzicht. Een mooie manier om boeren te helpen bij het landschap. Ook lees je over de tureluur en het beschermingswerk door weidevogelvrijwilligers samen met boeren. Vergeet niet het filmpje te bekijken.

Bomen voor koeien

Gun jij koeien deze zomer ook wat schaduw? Met Bomen voor Koeien kun je certificaten kopen en planten wij schaduwbosjes op geschikte locaties. Veel leesplezier en een fijne zomer!

Lees het zomernummer van Landschapsnieuws

Klompenpad en koeien

Lees 4x per jaar Landschapsnieuws

Via onze digitale nieuwsmail houden we bewoners en vrijwilligers in Gelderland op de hoogte over nieuwe projecten en acties in het landschap. Je kunt je altijd weer afmelden via een link onderaan iedere editie van Landschapsnieuws.

Ja ik wil Landschapsnieuws ontvangen!