Nieuwsbericht Volop herfst in Landschapsnieuws herfst 2023

Het is volop herfst in deze Landschapsnieuws. Ga samen aan de slag tijdens de Natuurwerkdag op 3 en 4 november. Bezoek op 6 oktober het erf van Marjolein, ambassadeur voor biodiversiteit: Kom kijken, stel vragen.’ Of sluit je aan bij de poelenwerkgroep in Apeldoorn of Heumen. Kortom, er is genoeg te doen in Gelderland. Doe mee! Lees snel verder in Landschapsnieuws Herfst.

Ga direct naar Landschapsnieuws (PDF)

Ambassadeur Lingewaard

3 en 4 november Natuurwerkdag

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 november kun je in Gelderland en de rest van Nederland weer meedoen met de Natuurwerkdag, het grootste vrijwilligersevenement in het groen! De Natuurwerkdag staat dit jaar in het teken van ontmoeten. Vrijwilligers gaan samen aan de slag voor een groene en gezonde leefomgeving. Op meer dan vijfhonderd plekken kun jij bijdragen aan de natuur. Doe jij mee?

Plant een bijenbosje of bijenhaag in de Achterhoek

Wist je dat wilde bijen cruciaal zijn voor ons ecosysteem en onze voedselvoorziening? Helaas krijgen deze belangrijke bestuivers het steeds moeilijker in ons landschap. Woon jij in de Achterhoek en wil je wat doen voor de wilde bijen en de biodiversiteit? Doe dan mee aan dit Plan Boom-project!

bij
Foto: Peter Eekelder

Lees 4x per jaar Landschapsnieuws

Via onze digitale nieuwsmail houden we bewoners en vrijwilligers in Gelderland op de hoogte over nieuwe projecten en acties in het landschap. Je kunt je altijd weer afmelden via een link onderaan iedere editie van Landschapsnieuws.

Ja ik wil Landschapsnieuws ontvangen!