Nieuwsbericht SLG heeft een nieuw jasje!

Met trots presenteren we je onze nieuwe website slgelderland​.nl. Dé website voor iedereen die actief wil zijn in het landschap. Ook heeft SLG een nieuwe huisstijl en een nieuw logo. Met deze nieuw look en feel’ willen we onze boodschap nog beter overbrengen en meer mensen bereiken, die een bijdrage willen leveren aan het landschap, de biodiversiteit en de Klompenpaden. Doe je mee?

Vrijwilligerswerk

Wil je vrijwilligerswerk doen, weten welke cursus we organiseren of welke Klompenpaden er zijn in jouw gemeente? Op deze website zie je in een oogopslag de vrijwilligersgroepen die we ondersteunen, cursussen, interessante projecten, Klompenpaden die je kunt wandelen en nog veel meer.

Vrijwilligersgroepen kunnen inloggen en hun eigen profielpagina bijhouden en inschrijven op cursussen. Wij kunnen dankzij een relatiesysteem hen meer maatwerk en service bieden. Nieuwe vrijwilligers zien welk soort vrijwilligerswerk er allemaal te doen is want het werk is buiten nooit af!

Kennis en inspiratie opdoen

Het onderdeel Kennisbank biedt veel praktische informatie over soorten gereedschap, instructiefilmpjes en informatie over biodiversiteit, aanleg en beheer van landschapselementen.

Bewoners in het buitengebied die hun terrein natuurlijker willen inrichten, vinden inspiratie bij de portretten van de ambassadeurs en de natuurinclusieve boeren of we helpen ze met een deskundig Natuurerf advies. Ook zien ze overzichtelijk welke projecten en activiteiten we organiseren.

Nieuw logo

Onze naam blijft Stichting Landschapsbeheer Gelderland of afgekort SLG. Dat zie je terug in ons nieuwe logo, dat nog steeds herkenbaar is door de kleuren blauw en groen. De komende tijd zullen onze producten van flyers tot aanhangwagens voorzien worden van onze nieuwe huisstijl.

De nieuwe website en huisstijl zijn ontwikkeld en uitgevoerd door bureau Viesrood uit Zwolle waar we heel prettig mee hebben samengewerkt. 

logo SLG