Ondersteuning Welke ondersteuning bieden wij aan vrijwilligersgroepen

Wij bieden ondersteuning aan vrijwilligersgroepen die actief zijn met landschapsonderhoud. Je kan bij ons (gratis) gereedschap lenen en cursussen volgen. Wij organiseren jaarlijks bijeenkomsten om elkaar te ontmoeten en kennis uit te wisselen. Daarnaast fungeren wij als vraagbaak voor allerhande vragen. Denk daarbij aan vragen over het veilig werken in de vrijwilligersgroep, verzekeringen, de zoektocht naar nieuwe vrijwilligers of advies over het beheer van een werklocatie.

Advies op maat

Naast het uitgebreide cursusprogramma, bieden wij vrijwilligersgroepen ook nog de mogelijkheid tot advies op maat. Heb je een vraag of wil je dat we een keer meedenken? Laat het ons weten, misschien is de vraag telefonisch of per mail op te lossen. Bijvoorbeeld een vraag over het werven en binden van nieuwe vrijwilligers, contact met de gemeente of advies over gezond & veilig werken. Misschien is het nodig dat één van onze adviseurs op locatie langskomt voor een korte instructie of de aanpak van een gebied.

Ondersteuning aanvragen

Ben jij actief in een vrijwilligersgroep die helpt met het in stand houden van het landschap in Gelderland? Dan komt jouw vrijwilligersgroep waarschijnlijk in aanmerking voor onze ondersteuning.

Vanuit SLG ondersteunen wij vrijwilligersgroepen met kennis, kunde en gereedschap. Wij hebben een uitgebreid gereedschapsdepot waar vrijwilligersgroepen gratis gereedschap kunnen lenen, een jaarlijks cursusprogramma voor vrijwilligers en geven advies over bijvoorbeeld veilig werken of helpen bij de zoektocht naar nieuwe vrijwilligers.

Vraag ondersteuning aan

Wil jij met je vrijwilligersgroep ondersteuning aanvragen of ben je al bij ons bekend en wil je graag advies op maat? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier
Boerderij Ruimzicht Website 10 bron Marcel de Bont Bron: Marcel de Bont Boerderij Ruimzicht