Project afgerond Levend Landschap Groessen

Gerard Derksen, voorzitter van Dorpsraad Groessen maakt zich zorgen om zijn dorp. We kunnen er niet om heen. Het landschap in ons mooie dorp verandert. De Betuwelijn is daar maar één voorbeeld van. Land- en tuinbouw verdwijnen steeds meer en worden ingeruild voor woningen. Veel paardenliefhebbers hebben Groessen gevonden. In de loop van de jaren zijn veel bomen verdwenen. En dan hebben we het nog niet over de invloed die de A15 straks op ons natuur- en cultuurgebied zal hebben”, aldus Derksen.

De Dorpsraad Groessen heeft zich de vraag gesteld hoe ze haar buitengebied kan behouden, uitbreiden en verfraaien. Ze nodigt jong en oud uit om deel te nemen aan deze ideeënavond Levend Landschap. Help en beslis mee hoe Groessen er in de toekomst uit gaat zien. Verwacht een interactieve avond waar uw inbreng verwacht wordt. Kijk om u heen. Wat zou u willen veranderen of toevoegen?”

“Help en beslis mee hoe Groessen er in de toekomst uit gaat zien. Kijk om u heen. Wat zou u willen veranderen of toevoegen?"

Fallback Portret
Ger­ard Derk­sen, voorzit­ter van Dorp­sraad Groessen
Levend Landschap Groessen

Levend Landschap Groessen is gestart in het voorjaar van 2017. Gemeente Duiven en Provincie Gelderland ondersteunen dit initiatief.