Project Maasdriel in het Groen

Woon je in het buitengebied van Maasdriel? En heb je een erf? Dan bezit je een waardevol stukje natuur. Maak je perceel nog mooier en draag bij aan een aantrekkelijke omgeving en meer biodiversiteit. Doe mee met het speciale beplantingsproject Dorpen in het Groen van Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG). Je krijgt subsidie, advies en ondersteuning om op jouw terrein inheemse beplanting te plaatsen. Het gaat onder andere om heggen, knotwilgen, elzenrijen en boomgaarden. Het project Maasdriel in het Groen wordt ondersteund door de gemeente Maasdriel en de provincie Gelderland. Meld je aan met het formulier.

PEE9693 appelbloesem Bron: Peter Eekelder

Informatieavond Maasdriel in het Groen op 28 juni 2023

Op 28 juni houden SLG en de gemeente Maasdriel een informatieavond Maasdriel in het Groen. Deze vindt plaats om 19.30 uur in het gemeentehuis aan de Kerkstraat 45 in Kerkdriel. Meld je aan voor de informatieavond met het formulier. Gelijk aanmelden voor het project kan ook.

Advies

Geïnteresseerde grondeigenaren kunnen een vrijblijvend en kosteloos gesprek en beplantingsplan krijgen van een adviseur van SLG. Deze vertelt wat er mogelijk is om de biodiversiteit en het landschap op het terrein te versterken. In overleg met de grondeigenaar wordt een beplantingsplan opgesteld dat past binnen het landschapstype waarin men woont. 

Meld je aan voor de informatieavond en of deelname aan het beplantingsproject

Meld je aan voor de informatieavond Maasdriel in het Groen op 28 juni. Gelijk aanmelden voor een kostenloos erfbezoek met advies kan ook.

Aanmelden