Project De Natuurwerkdag komt er weer aan!

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 november kun je dit jaar weer meedoen met de Natuurwerkdag. Het grootste vrijwilligersevenement in het groen! Samen zetten trotse vrijwilligers in heel Nederland de schouders eronder voor een groene en gezonde leefomgeving. Op meer dan 500 plekken kun jij bijdragen aan de natuur.

Ook dit jaar is er weer van alles te doen, denk aan klussen zoals snoeien, schoonmaken van poelen, knotten van wilgen of verwijderen van riet. Of kom bomen planten, bouw mee aan insectenhotels of help met het vullen van zwaluwwanden. Er is altijd wel een klus in de buurt te vinden, zo kan iedereen een steentje bijdragen.

NWD logo


Meld je aan voor een klus

Groene vingers of niet, we zijn ontzettend blij met je hulp! We nodigen iedereen uit om ons te helpen op de Natuurwerkdag, ook als je geen ervaring hebt met klussen in de natuur. Pak deze unieke kans om kennis te maken met het werken in de frisse buitenlucht, ontmoet nieuwe mensen en draag bij aan een groener Nederland!

Doe je mee?

Wist je dat de klussen op de Natuurwerkdag bijdragen aan de leefomgeving van veel (bedreigde) dieren en planten? Op de Natuurwerkdag is er van alles te doen. Hier vind je alle klussen bij jou in de buurt:

Meld je aan!

Samen kun je veel doen voor de natuur en dat is fijn om te zien.

Citaat Emmely Waterink Natuurwerkdag
Emmely Waterink
Deelnemer Natuurwerkdag