Project Ontwikkeling Klompenpaden Posterenk en Wilp

Startavond Klompenpad Wilp-Achterhoek op 12 oktober 

Wil je meedenken over het ontwikkelen van een nieuw Klompenpad in de omgeving van Wilp-Achterhoek? Kom dan naar de startavond op donderdag 12 oktober. Algemeen Belang Wilp Achterhoek (ABWA), Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG) en de gemeente Voorst willen samen met bewoners en partijen in het gebied een wandelroute maken die het landschap en de cultuurhistorie van het gebied beleefbaar maakt. De avond begint om 19.30 uur in Boerderij Den Hoek aan de Leemsteeg 23 in Wilp-Achterhoek. Inloop met koffie/​thee vanaf 19.15 uur. Wethouder Rosmarijn Boender is hierbij ook aanwezig. Meld je aan met onderstaand formulier.

Startavond Klompenpad Wilp-Achterhoek

Denk je mee over een nieuw Klompenpad in Wilp-Achterhoek. Meld je aan voor de startavond op 12 oktober.

Aanmelden

Posterpad geopend

In de gemeente Voorst werken we aan twee nieuwe Klompenpaden in het buitengebied van Posterenk-Bussloo en in het buitengebied van Wilp. Zaterdag 22 april vond de feestelijke opening plaats van het Posterpad, een wandelroute van twaalf kilometer lang door weilanden, over de landgoederen Groot en Klein Noordijk en over schouwpaden in het buitengebied van Posterenk.

Samen met enthousiaste vrijwilligers en met medewerking van grondeigenaren is het gelukt het Posterpad te ontwikkelen. Het Posterpad is het 146ste Klompenpad en het 112de pad in Gelderland.
Dit Klompenpad is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Voorst, Provincie Gelderland, Waterschap Vallei en Veluwe en de Nationale Postcode Loterij. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Klompenpad

Klompenpaden in Voorst

In de gemeente Voorst liggen al diverse Klompenpaden. Zo werken we aan een lokaal netwerk van Klompenpaden!

Klompenpaden bron David van Haren Bron: David van Haren