Project Vitale vakantieparken op de Veluwe

Als recreatieondernemers op de Veluwe kun je dit jaar meehelpen om de biodiversiteit op je park te vergroten door het aanplanten van inheemse bomen en struiken. Hiermee draag je bij aan de natuur van de Veluwe en creëer je een prachtige natuurbeleving voor je gasten!

Vitale Vakantieparken Berkenrhode33

Geïnteresseerde parkeigenaren krijgen bezoek van een van onze adviseurs. Op basis van dit gesprek stelt de adviseur een beplantingsplan op. Deze beplanting kan vervolgens tegen gesubsidieerde prijzen worden aangeschaft en zal eind 2024 op locatie geleverd worden.

Organisatie

De Veluwse Plantdagen worden aangeboden door het programma Vitale Vakantieparken, een samenwerking van elf Veluwse gemeenten (Ede, Barneveld, Apeldoorn, Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Epe, Elburg, Heerde en Oldebroek) en provincie Gelderland. De beplantingsplannen en het plantgoed worden verzorgd door Stichting Landschapsbeheer Gelderland.

Doe ook mee!

Wil jij de biodiversiteit op je eigen park vergroten? Meld je dan aan voor een advies en beplantingsplan via de website van Vitale Vakantieparken.

Meld je aan!