Vrijwilligersgroep Buitenplaatswerkgroep Brummen

Vanaf november 2014 bestaat de buitenplaats werkgroep Brummen.
Hoe ziet een werkdag eruit?
De groep werkt afwisselend op drie buitenplaatsen, altijd onder leiding van een ervaren hovenier. Op dit moment bestaat de groep uit 10 vrijwilligers. Als de weersomstandigheden het toelaten, zijn wij elke vrijdag aan het werk in de tuin van Huis Empe, buitenplaats Spaensweerd of buitenplaats Wijde Landen. Onze werkdag begint om 09.00 uur met koffie/thee waarbij de werkzaamheden van die dag besproken worden. Dat varieert van graskanten steken en onkruid verwijderen tot snoeien van heesters en (fruit)bomen en bladruimen. Om 12.00 is het tijd om de meegebrachte lunch te eten en voor de liefhebbers is er een door de buitenplaats verzorgde heerlijke kom soep. ‘s-Middags maken we de werkzaamheden af of we beginnen met een andere klus. Om ca. 15.00 uur sluiten we af met een kop thee.
Wat is de sfeer?
Het samen buiten aan het werk zijn op een prachtige plek werkt heel verbindend. De werkgroep is inmiddels ook een clubje vrienden geworden.
Meedoen?
Geïnteresseerden zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen of een dagje mee te werken! Geef u op bij onze coördinator. Ook voor vragen kunt u bij hem terecht.

Contactpersoon Bert Jongste
Neem contact op Contact